
✳️یکی از منطقه هایی که در مورد محصولات کشاورزی هر ساله بیشترین تولید را در استان خود دارند استان خوزستان می باشد این استان از جمله مناطقی است که از نظر حاصلخیزی زمین های کشاورزی و تولید مواد غذایی بیشترین و بالاترین بازدهی را به ارائه و عرضه پیاز قرمز صادراتی به عراق را دارد.
✳️همین امر موجب شده که سالانه با افزایش تولید خود در شهرهای مختلفی که دارند زمینهساز بزرگترین پرورش دهنده محصولات غذایی در ایران شناخته شود.

?عرضه پیاز قرمز صادراتی به عراق

✳️زمین های کشاورزی زیادی در شهرهای از استان خوزستان مانند شهر دزفول باغملک رامهرمز بهبهان ایذه شوشتر وجود دارد که در زمینه صیفی جات حرف برای گفتن در امر عرضه خصوصاً پیاز قرمز صادراتی به عراق را دارند دلیل این امر این است که این منطقه ها گسترده ترین زمین های کشاورزی در امر تولید را دارند.
✳️تولید و پرورش پیاز قرمز در این شهرها هر ساله در مهرماه
آغاز به آماده سازی محل تیم پیاز قرمز به مدت ۴۰ روز در قسمتی
از زمین دارند، برای آماده سازی محل زمین پرورش تیم پیاز قرمز
الزاماتی است که کشاورزان و کارگران باید رعایت کنند.
✳️اولین مورد در مورد کاشت این محصول آماده سازی زمین
مورد نظر می باشد دومین گامی که باید یک کشاورز به آن اهمیت
دهد مواد آلی و خاک حاصلخیزی است که درون زمین باید تهیه
کند معمولاً در موارد سنتی از کود های حیوانی برای افزودن مواد
آلی در زمین مورد نظر استفاده می کنند.
✳️بعد از زمان مورد نظری که کشاورزان در این زمینه انجام می
دهند و مدت زمان آن که به پایان رسید نهاله تیم پیاز قرمز را از
زمین مورد نظر جدا کرده و به زمینی گسترده تر برای کاشتن نهاله
در آن زمین جابهجا می نمایند.
✳️در امر پرورش پیاز قرمز صادراتی زمانی که مورد استفاده قرار
می گیرد تا یک محصول به بارگیری کامل و بازدهی کامل برسد
چیزی معادل ۶ ماه زحمت و حاصل دسترنج کشاورزان در این
شهرها می باشد.
✳️هنگام رشد مراحل پرورش این محصول معمولاً هفته تا دو هفته یکبار آبیاری کامل در زمین کشاورزی این محصول توسط کشاورزان انجام میگیرد.
✳️علاوه بر این سمپاشی در هنگامی که پیاز قرمز در زمین
خودش علف های هرز وجود دارند و باعث می شوند تا از رشد آن
جلوگیری شود با این سم پاشی جلوی آن را گرفته تا حرکت رو به
رشد محصول ادامه پیدا کند.
✳️ در روش دیگری که کشاورزان برای افزایش رشد این محصول می کنند تا دچار افت محصول نشود به صورت سنتی اقدام به اصطلاحاً پخت زمین مورد نظر خود می نمایند.
✳️همه ساله عرضه پیاز قرمز صادراتی به عراق در مجموعه های
مختلف و مراکز مختلف انجام می شود که کشاورزان به صورت
مستقیم و گسترده محصول پیاز قرمز خود را به مراکز مورد نظر
ارسال می نمایند از جمله کارهایی که کشاورزان برای ارسال بار
خود انجام می دهند برداشت محصول دسته بندی و تقسیم بندی
محصول به صورت سورتینگ دستی با کمک نیروی انسانی و در
نهایت بسته بندی است.

?خریداران و فروشندگان عرضه پیاز قرمز صادراتی به عراق در هر کدام از گزینه های خرید یا فروش می توانند ثبت سفارش خود را انجام داده و بعد از نهایی شدن خرید خود با واحد مشاوره و فروش خدمات را از مجموعه دریافت نمایند.

?در کنار خانواده بزرگ محصولات کشاورزی تولید کنندگان عرضه کنندگان توزیع کنندگان تامین کنندگان مجموعه ممبنی شرکت های حمل و نقل بین المللی و داخلی میتوانند احراز هویت خود را انجام داده و بعد از برگزاری رویداد استعلامی توسط تیم ما، اقدام به خدماتدهی به مشتریان مجموعه نمایند.
?مرکز عرضه مستقیم محصولات ارگانیک










دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.