تولید شربت سرفه پیاز

برای تولید شربت سرفه پیاز مواردی را در نظر بگیرید ظرفی شیشه ای با درب یک عدد پیاز که سایز آن به اندازه‌ای باشد که داخل ظروف مورد استفاده به راحتی جاگیری شود شکر گرانول سفید و یا قهوه‌ای نیاز است.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

تولید شربت پیاز

پیاز رو پوست کنده و به دو نقطه برش داده که در ظرف

جاگیرد،لایه پیاز و شکری که در ظرف شیشه ای گذاشتی

مثل درست کردن پیاز است.هنگامی که جار پر است، ان

را پوشش دهید و در دمای اتاق برای ۶-۸ ساعت تنظیم

کنید تا یک شربت تشکیل شود،وقتی که ظرف پر است آن

را پوشانده و در دمای اتاقی بین شش تا هشت ساعت

تنظیم کرده تا یک تولید شربت سرفه پیاز تشکیل

شود.درظرف مورد پسند دیده می شود که شیره ای شروع

به شکل گیری می کند در یک یا دو ساعت رهایش کرده و

تا موقعی که کاملا مایع شود اندازه شش تا هشت ساعت

زمان می گذرد.

تولید شربت سرفه پیاز

موارد مصرف پیاز

برای اینکه بهتر بتونید مصرف شربت پیاز را داشته باشید

با کارگیری کردن در مورد مصرف در تسکین دردهای

سرفه خود آن را در یخچال نگهداری کنید و بعد از مدت

زمان‌ 48 فاصله به همین سادگی ساخت اولین راه چاره

درخانه تان میسر است.البته باید توجه داشت که مصرف

کنندگان برای درست کردن مطالعه دقیق و موارد منع

مصرف را رعایت کنند و اگر مضراتی وجود دارد یا درمان

نیاز دارند با طب سنتی و یا پزشک مراجعه لازمه را انجام

دهند مانند مثال طبع برخی گرم می باشد.

تولید کنندگان و تامین کنندگان محصولات عصاره آب

پیاز و شربت آن می توانند با ما ارتباط برقرار کرده تا در

توزيع و خدمات به مشتریان و رفاه حال آنان به صورت

گسترده خدمات مورد نیاز را ارزیابی و انجام آن را در

دستور کار خود قرار دهیم نماییم. مصرف کنندگان کلان

برای فروش و توزیع محصولات ارگانیک پیاز اعلا

صادراتی ایران با برداشت گامی بزرگ در ارتباط موثر با

ما تجربه خوبی را در پیش گيرند.

موارد مصرف پیاز

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما