? نگهداری پیاز در یخچال و فریزر
⬅️ نگهداری پیاز در فریزر بدون خرد کردن
✅چیزهایی که به آن نیاز دارید:
?پیاز
?آب
?پوشش پلاستیکی
?دستمال کاغذی
?مرحله ۱
پوست پیاز را بکنید و آن را بشوئید.لایه خارجی پیاز را بکنید.آن ها را با آب بشویید و با استفاده از حوله کاغذی خشک کنید.
?مرحله ۲
⬅️پیاز را در پوشش پلاستیکی بپوشانید و آن ها را منجمد
کنید.هر عدد پیاز را در پوشش پلاستیکی بپوشانید و آن را
ببندید.آن ها را در یخچال یا فریزر نگه دارید، بسته به این که
چقدر می خواهید آن را نگهدارید.
⬅️ یا اینکه شما می توانید برای فریز پیازها به صورت کامل و
دست نخورده ، ابتدا پوست آن را بکنید و خوب بشویید سپس
برای پنج دقیقه در آب جوش قرار دهید. آن را خشک کنید و
بگذارید سرد شود و سپس آن ها را در سینی قرار داده و در فریزر
بگذارید.
? روش ۲:نگهداری بصورت پیاز ترشی
⬅️ اگر سبزیجات اضافه دارید و دوست ندارید غذاها را دور
بریزید ، پس شور ، ترشی جواب شماست .درست کردن پیاز ترشی
آسان است. آن ها به عنوان یک ادویه عمل می کنند و با همبرگر،
ساندویچ، سالاد، و ساندویچ مزه خوبی دارد
? مواد مورد نیاز :
عدد پیاز قرمز، پوست کنده و خرد شده ۱
آب گرم – ۱ فنجان
سرکه سیب – نصف فنجان
شکر – ۱ قاشق سوپ خوری
نمک – ۱ قاشق چای خوری
?مرحله ۱
• آب، سرکه سیب، نمک و شکر را مخلوط کنید .
• یک فنجان آب گرم را در ظرف بریزید.
• نصف فنجان سرکه سیب، ۱ قاشق سوپ خوری شکر و یک قاشق چای خوری نمک را اضافه کنید.
?مرحله ۲
• پیاز را در یک ظرف شیشه ای قرار دهید و آن را با محلول پر کنید.
• آن را به هم بزنید تا شکر و نمک به طور کامل در محلول حل شود.
• پیاز خرد شده را در ظرف قرار دهید و محلول را روی آن بریزید تا وقتی که همه تکه های آن به طور کامل زیر آب فرورفته باشند.
• در شیشه را ببندید و در عرض یک شب در یخچال قرار دهید.
• پیاز خرد شده می تواند تا ۲ هفته در یخچال بماند.
? کدام روش برای نگهداری پیاز مناسب تر است؟
? روش ۳:کاراملی و فریز کردن
⬅️ یک ترکیب کامل خوش مزه ، پیاز پوست کنده را می توانید در
سالاد، پاستا، ساندویچ ها استفاده کنید.در طول آشپزی باید
مراقب آن ها باشید تا مطمئن شوید که نمی سوزد. اما زمانی که به
رنگ قهوه ای طلایی کامل رسیدند، طعم تندی به آن ها خواهد داد.
از آنجا که پیاز حدود ۱ ساعت کاراملی می شود می توانید آن ها را در دسته های بزرگ آماده کرده و قسمت استفاده نشده آن را منجمد کنید
?چیزهایی که به آن نیاز دارید:
۱ و ۱/۲پیاز خرد شده
روغن زیتون – یک چهارم فنجان
سینی یخ، قالب های مافین و یا کیسه های زیپ دار
?مرحله ۱
• روغن را حرارت دهید و پیاز را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شوند.
• یک چهارم فنجان روغن زیتون را در ماهی تابه بریزید و آن با حرارت متوسط گرم کنید.
• زمانی که روغن به اندازه کافی داغ شد، پیاز خرد شده را به ماهی تابه بریزید و تا زمانی که به طور مساوی با روغن پوشانده شوند ، تکان دهید.
• به پخت وپز ادامه دهید و هر ۵ دقیقه یک بار آن ها را تکان دهید تا قهوه ای طلایی شوند.
?مرحله ۲
• پیاز خرد شده را در سینی یخ، قالب ها و یا کیسه های زیپ دار قرار دهید.
• ماهی تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
• پیاز خرد شده را در سینی یخ بریزید و اطمینان حاصل کنید که هر مکعب به طور مساوی پر می شود.
• هم چنین می توانید آن ها را در کیسه زیپی و یا قالب های منجمد بریزید . هر قالب می تواند حدود نصف فنجان پیاز خرد شده داشته باشد.
?مرحله ۳
• پیاز کاراملی را فریز کنید.
• سینی مکعب یخ، قالب ها و یا کیسه های زیپ دار را در فریزر قرار دهید.
• زمانی که پیاز منجمد شد، آن را بیرون بیاورید و به همان اندازه مورد نیاز استفاده کنید.
• پیاز منجمد می تواند تا سه ماه بماند.
? روش های نگهداری پیاز مدت طولانی
✅نگهداری پیاز بصورت پوره
⬅️پوره پیاز میتواند برای سوپ ، کباب و غذاهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد. ابتدا پیاز ها را خرد کرده و سپس در مخلوط کن قرار دهید. پیاز پوره را در سینی های یخ منجمد کنید. هر مکعب تقریبا ۱ قاشق سوپ خوری است
? نکات مهم برای نگهداری پیاز:
✅پیاز خشک را می توان چند ماه نگهداری کرد.
✅همیشه پیاز خود را در جای خنک، خشک و تاریک انبار کنید.
رطوب اطراف می تواند باعث شود که پیاز به سرعت فاسد شوند.
✅از گذاشتن پیاز خشک در یخچال اجتناب کنید چون این کار آن
ها را نرم خواهد کرد زیرا رطوبت را جذب می کنند.
✅پیاز خشک نباید در زیر سینک نگهداری شوند.
✅پیازها را در کیسه های پلاستیکی نریزید زیرا عدم گردش هوا
باعث می شود که آن ها جوانه بزنند و به سرعت خراب شوند.
?خریداران عمده پیاز در ایران می توانند برای خرید پیاز خود از مجموعه ممبنی در خواست خود را ثبت و بعد از نهایی شدن آن را در کوتاهترین زمان ممکن دریافت کنند کارشناسان ما مشاوره و فروش را در اختیار شما قرار می دهند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.