✅ روش های انبار کردن پیاز
پیاز را می توان به گونه های مختلف برای انبار کردن نگهداری کرد که بیان می کنیم:
◀️ در سردخانه ها
◀️ در سوله ها
◀️ در فضای باز
◀️ بعد از انتخاب محل مورد نظر می توان به شکل زیر عمل کرد:
✅ به صورت فله نگهداری کرد.
✅ در جعبه های خیلی بزرگ نگهداری شود ( کریت )
✅ بسته بندی شوند و روی پالت قرار گیرند.
◀️ نگهداری طولانی مدت پیاز به سیستم نگهداری و همچنین نوع پیاز و نگهداریان از سرما زیاد و گرما زیاد بستگی دارد. موارد زیر نیز برای نگهداری رعایت شود می تواند کمک کننده باشد.:
◀️ دما و رطوبت نسبی انبار در مدت نگهداری باید ثابت بماند.
رطبت نسبی برای نگهداری پیاز بین ۵ الی ۶۵ درصد است و حالت استاندارد دارد.
◀️ پیاز ها باید در سردخانه ها سرمای نسبی داشته باشند و در فضای ازاد نیز باید هوادهی انجام گیرد.
◀️ هرگاه هوای بیرون انبار کمتر از هوای درون انبار باشد می توان هوای بیرون را به درون انبار راه داد
◀️ هوا باید در تمام دوره های نکهداری تازه شود.
◀️ در سردخانه در طول دو ماه اول ساقه و ریشه پیاز تولید نمی شود ولی بعد از ان دو ماه باید بیشتر مراقب باشید و رطوبت و حرارت انبار را کنترل کنید.
◀️ در دما های ۱۰ درجه به بالا تا ۲۵ درجه برای نگهداری پیاز پیشنهاد نمی شود و بهتر است دما ۲ تا ۴ درجه باشد.
سورت پیاز انجام نشود بهتر است ولی پیاز های خراب و زخمی جدا شوند.
⬅️با توجه به پر مشغله بودن خریداران عمده این مجموعه این امکان را برای مشتریان ایجاد کرده تا بتوانند هر خرید پیازی که نیاز دارند با مناسب ترین قیمت و به صورت انلاین و فوری در دسترس ان ها قرار گیرد. جهت خرید اینترنتی پیاز کافیست که با ما در ارتباط باشید و سفارش خود را ثبت نمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.