صادرات انبوه پیاز قرمز بناب

پیاز قرمز آنقدر از کیفیت بالایی برخوردار است که صادرات انبوه پیاز قرمز بناب در دستور کار تولید پیاز قرمز قرار گرفته است. این پیاز در کشور های همسایه به دلیل ویژگی ها و خواص بسیاری که دارد از کیفیت بالایی برخوردار می باشد. البته توجه داشته باشید که انواع دیگر پیاز نیز در دنیا طرفداران بسیاری دارند. از سوی دیگر ایران و پیازهای ایران به دلیل آفتاب فوق العاده این کشور از صادرات پیاز قرمز سود بسیاری می برد.

صادرات انبوه پیاز قرمز بناب

آشنایی با انواع پیاز

آشنایی با انواع پیاز پیازها در انواع مختلف در بخش های مختلف کشور تولید و به بازار های ایران و جهان توزیع می شوند. از جمله اصلی ترین انواع پیاز، پیازهای زرد می باشد. این پیازها دارای پوسته ای نازک و قهوه ای طلایی رنگ می باشند. از سوی دیگر بهترین گزینه برای پخت و پز ها به شمار می روند.

این پیاز در همه کشورهای دنیا شناخته شده و استفاده می شود. یکی دیگر از پیازها، ویدالیا یا پیازهای شیرین می باشند. این پیاز آمریکایی طعمی شیرین، آبدار و ترد است. این پیاز کاراملی عالی، بسیار مناسب تهیه حلقه های سوخاری است. پیاز قرمز یکی از مشهور ترین انواع پیاز در دنیا به شمار می رود. رنگ آن اکثراً قرمز مایل به بنفش است.

مغزی سفید رنگ و شیرین دارد که موجب می شود مناسب استفاده به صورت خام باشد. از سوی دیگر این محصول دارای فلانوئید ها و فیبرهای بسیاری دارد. رنگ آن نیز بسیار زیباست. به همین دلیل مناسب تزئین غذا و اشتها آور می باشد. بیشترین استفاده از این پیاز در سالاد، ساندویچ و کبابی کردن ها می باشد. البته این پیاز گزینه خوبی برای از بین بردن بوی بد گوشت نیز می باشد.

مرکز تولید پیاز قرمز بناب

مرکز تولید پیاز قرمز بناب تولید پیاز قرمز از اصلی ترین تولیدات شهر بناب به حساب می آید. چرا که این محصول را می توان در سراسر کشور و با بهترین قیمت تهیه کرد. تولید این محصول نیز در اقصی نقاط کشور می باشد. اما لازم است بدانید پیازهای قرمزی که در بناب تولید می شوند؛ از کیفیت بیشتری برخوردار می باشند.

ماندگاری این پیازها نیز بسیار بالاست. به طوری که می توان آنها را به طور متوسط بین سه تا شش ماه در خانه نگهداری کرد. البته در صورتی که مکان نگهداری این محصول مناسب باشد؛ می توان انتظار داشت این زمان بیشتر نیز شود.

انتخاب بهترین مرکز تولید پیاز قرمز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. چرا که این مراکز هستند که تعیین کننده کیفیت و کمیت تولید پیاز قرمز می باشند. توصیه می شود قبل از پیاز در زمین گوجه کشت شود تا این محصول مواد مضر خاک را از بین ببرد و پیاز قرمزی با کیفیت به شما ارائه دهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما