? عمده فروشی و خواص پیاز ( Allium cepa ) سبزیجاتی به
شکل پیاز است که در زیر زمین رشد می کند.
✅ عمده فروشی پیاز پیازدار یا پیاز معمولی نیز شناخته می
شود ، در سراسر جهان کاشته می شود و با پیازچه ، سیر ، پیاز ،
موسیر و تره فرنگی ارتباط نزدیک دارد.
✅ عمده فروشی پیازها ممکن است چندین مزایای سلامتی
داشته باشند ، بیشتر به دلیل محتوای آنتی اکسیدان و ترکیبات
حاوی گوگرد.
✅آنها دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند و با
کاهش خطر ابتلا به سرطان ، کاهش سطح قند خون و بهبود
سلامت استخوان در ارتباط هستند.
✅ عمده فروشی پیاز که معمولاً به عنوان یک طعم دهنده یا
غذای فرعی استفاده می شود ، غذای اصلی بسیاری از غذاها
است. می توان آنها را پخته ، جوشانده ، کباب کرد ، سرخ کرد ،
تفت داد ، سات کرد ، پودر کرد یا به صورت خام خورد.
✅اندازه ، شکل و رنگ پیاز متفاوت است ، اما رایج ترین انواع
آن سفید ، زرد و قرمز است. طعم و مزه از ملایم و شیرین تا تند و
تند بسته به نوع و فصل متفاوت است.
✅عمده فروشی، پیاز را می توان در زمان نابالغی ، قبل از رسیدن
اندازه کامل لامپ نیز مصرف کرد. سپس به آنها پیازچه ، پیاز بهار
یا پیاز تابستانی گفته می شود.
?مجموعه ممبنی این مقاله و هر آنچه درباره پیاز باید بدانید را برای شما بازگو می کند کافی است برای مشاوره وفروش پیاز ارتباط با مجموعه ما بگیرید.
?ارزش غذایی
⬅️پیاز خام کالری بسیار کمی دارد و فقط ۴۰ کالری در هر ۳٫۵ اونس (۱۰۰ گرم) دارد.
⬅️با وزن تازه ، آنها ۸۹٪ آب ، ۹٪ کربوهیدرات و ۱٫۷٪ فیبر هستند و دارای مقدار کمی پروتئین و چربی هستند.
⬅️مواد مغذی اصلی در ۳٫۵ اونس (۱۰۰ گرم) پیاز خام (۱منبع مورد اعتماد):
?کالری: ۴۰
?آب: ۸۹٪
?پروتئین: ۱٫۱ گرم
?کربوهیدرات: ۹٫۳ گرم
?شکر: ۴٫۲ گرم
?فیبر: ۱٫۷ گرم
?چربی: ۰٫۱ گرم
?کربوهیدرات
⬅️کربوهیدرات ها در حدود ۹-۱۰ درصد پیاز خام و پخته را تشکیل می دهند.
⬅️آنها بیشتر از قندهای ساده مانند گلوکز ، فروکتوز و ساکارز و همچنین فیبر تشکیل شده اند.
⬅️یک قسمت ۳٫۵ اونسی (۱۰۰ گرمی) حاوی ۹٫۳ گرم کربوهیدرات و ۱٫۷ گرم فیبر است ، بنابراین کل کربوهیدرات قابل هضم ۷٫۶ گرم است.
?الیاف :
⬅️عمده فروشی، پیاز منبع مناسبی از فیبر است که بسته به نوع پیاز ، ۰٫۹-۲٫۶٪ از وزن تازه را تشکیل می دهد
.
⬅️آنها بسیار غنی از فیبرهای محلول سالم به نام فروکتان هستند. در حقیقت ، پیاز از منابع اصلی غذایی فروکتان ها است (۲منبع مورد اعتماد، ۳ )
⬅️فروکتان ها به اصطلاح فیبرهای پروبیوتیک هستند که باکتری های مفید روده شما را تغذیه می کنند.
⬅️این منجر به تشکیل اسیدهای چرب کوتاه زنجیره ای (SCFA) مانند بوتیرات می شود که ممکن است باعث بهبود سلامت روده بزرگ ، کاهش التهاب و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ شود ( ۴ ،۵منبع مورد اعتماد، ۶منبع مورد اعتماد)
⬅️با این حال ، فروکتان ها به عنوان FODMAP در نظر گرفته می شوند ، که ممکن است در افراد حساس مانند افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) علائم هضم ناخوشایند در بدن ایجاد کند (۷منبع مورد اعتماد، ۸منبع مورد اعتماد، ۹منبع مورد اعتماد)
?خلاصه
✅پیاز بیشتر از آب ، کربوهیدرات و فیبر تشکیل شده است. فیبرهای اصلی آنها ، فروکتان ها ، می توانند باکتری های دوستانه روده شما را تغذیه کنند ، اگرچه ممکن است در برخی افراد مشکلات گوارشی ایجاد کنند.
?مجموعه ممبنی این مقاله و هر آنچه درباره پیاز باید بدانید را برای شما بازگو کرده کافی است برای مشاوره وفروش پیاز ارتباط با مجموعه ما بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.