همانطور که می دانید انواع پیاز داریم که یکی از آنها پیاز قرمز بناب است که با وجود کیفیت بالا قیمت ارزانی دارد. پیاز قرمز بناب در بین سایر پیازهای سفید و زرد محبوبیت خاصی دارد. پیاز جزء ثابت اکثر غذاهاست و کیفیت آن بسیار مهم است. انواع پیازها با یکدیگر در طعم و خواص و مصرف متفاوت هستند.
پیاز زرد یکی از انواع پیاز است که بیشتر از سایر پیازها استفاده می شود،به اندازه یک مشت است و پوسته بیرونی آن سفت و لایه های آن گوشتی و آبدار است. پیاز زرد یکی از پیازهایی است که وقتی آن را می برید از چشمانتان اشک سرازیر می شود زیرا گوگرد زیادی در آن وجود دارد و بوی آن قوی تر و تندتر است.
با وجود زردی پوست، گوشت این پیاز سفید است.پیازسفید نمونه دیگری از انواع پیاز هاست که هم پوست بیرونی و هم گوشت درونی آن به رنگ سفید دیده می شود،نسبت به نمونه های قبلی طعم ملایم و شیرین تری دارد و برای پخت و پز گزینه مناسب تری است.
پیاز سفید نسبت به پیاز زرد بافت نرمتری دارد و پوست آن
نازکتر و کاغذیتر است. این نوع پیاز دارای محتوای آب
بالایی است که باعث ترد شدن آن می شود.
انواع پیاز در ایران
پیاز قرمز بناب نیز به اندازه کافی شیرین و ملایم است، شما می توانید آن را به صورت خام مصرف کنید. از نظر عطر و طعم شبیه پیاز زرد هستند اما لایه های آن آب و طعم پیاز زرد را ندارد. پیاز قرمز در غذاهای خام و سالاد ها استفاده می شود و نسبت به سایر پیازها طعم ملایم و شیرین تری دارد. برای تهیه اکثر ساندویچ سرد و سالاد از پیاز قرمز استفاده می شود.
اما به طور کلی پیاز زرد قوی ترین طعم را دارد و برای پخت و پز مناسب است، پیاز سفید ملایم تر از پیاز زرد است و هم برای لذت و هم برای پخت و پز استفاده می شود و پیاز قرمز شیرین ترین و ملایم ترین است. بهترین طعم را در بین انواع پیاز دارد و بهتر است از آن به صورت خام استفاده شود.
قیمت پیاز قرمز
به دلیل کیفیت بالای پیاز قرمز ایرانی، استقبال از خرید آن بسیار بالاست. قیمت پیاز قرمز و پیاز خشک به دلیل کیفیت بالای آن نسبتاً بالا است اما با خرید عمده آنها می توانید هزینه کمتری برای محصول پرداخت کنید و حجم بیشتر و با کیفیت تر را خریداری کنید.
اما پیاز خواص درمانی بسیار بالایی دارد، سرشار از مواد مغذی بوده و کالری کمی دارد، این ماده غذایی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. یک پیاز متوسط تنها 44 کالری دارد، اما حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر بسیار بالایی است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده می شود و با تولید کلاژن تاثیر بسزایی در بهبود پوست دارد. همچنین نقش بالایی در جذب آهن دارد و برای قلب موثر است.
مزایای پیاز قرمز
در واقع، پیاز حاوی آنتی اکسیدان ها و ترکیباتی است که با التهاب مبارزه می کند، گلیسیرین و کلسترول را کاهش می دهد، از خطر بیماری های قلبی جلوگیری می کند و خطر ابتلا به برخی سرطان ها از جمله معده و روده بزرگ را کاهش می دهد. خاصیت ضد سرطانی آن به دلیل وجود سولفور و آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی است.
با مصرف پیاز می توانید قند خون خود را کنترل کنید. برای افراد دیابتی گزینه خوبی است. گوگرد موجود در آن اثرات ضد دیابتی دارد، همچنین منبع غنی فیبر است که به سلامت روده ها کمک می کند، در واقع می تواند به بهبود جذب مواد معدنی مهم مانند کلسیم کمک کند و در نتیجه می تواند همچنین سلامت استخوان ها را حفظ می کند.
در پختن غذا از پیاز به عنوان چاشنی طبع گرم و خشک استفاده می شود تا تعادل گرمی و خشکی را اعتدال بخشد و با افزودن مواد به هم غذایی دلپذیر درست کرد. پیاز سفید مزاج معتدل تری نسبت به پیاز قرمز دارد و هنگام پوست کندن و خرد کردن، باعث تحریک کمتر چشم می شود.
مقدار نیترات موجود دراین پیاز کمتر از سایر پیازها است.
افرادی که دارای مزاج گرم هستند باید از مصرف پیاز قرمز و
بوییدن آن خودداری کنند. افراد گرم مزاج باید از انواع پیاز
سفید گرد و شیرین استفاده کنند تا دچار عوارض آن نشوند.
پیاز قرمز بناب
از بهترین انواع پیاز موجود در ایران می توان به پیاز قرمز بناب که قیمت ارزانی دارد اشاره کرد. پیاز در افرادی که مزاج گرم دارند باعث سردرد می شود. اگر پیاز مصرفی شما خام و تازه باشد این مشکل شدیدتر می شود. سرکه هضم غذا را تقویت می کند.
پیاز برای افرادی که فشار خون بالا دارند این نمونه پیاز توصیه نمی شود ولی پیاز سفید خام و شیرین مانعی ندارد سرخ شدن این محصول باعث افزایش میل و تقویت جنسی است که مجردها از آن کمتر استفاده میکنند.
پیاز کاهش دهنده چربی خون است و به عنوان یک داروی درمانی شناخته می شود، خاصیت تقویت سیستم ایمنی دارد و می تواند عفونت های ویروسی و باکتریایی را به ویژه در فصول سرد سال کاهش دهد.
بهتر است هنگام سرماخوردگی از پیاز پخته استفاده کنید.
خوردن پیاز در سفر می تواند مشکلات ناشی از آلودگی
آبرا به طور کامل برطرف کند. علاوه بر این،برایآلرژی،میگرن،
سرگیجه و اختلالات حافظه گزینه خوبی برای استفاده
است.
خرید پیاز قرمز صادراتی
پیاز قرمز با وجود ترکیبات گوگردی یک ضدعفونی کننده قوی است و با پوست کندن آن می توانید میکروب های محیطی را از بین ببرید.پس از پوست کندن و خرد کردن پیاز، باید بلافاصله از آن استفاده کنید.
برای نگهداری پیاز خام در فریزر منع وجود ندارد اما از سرخ کرده پیاز در فریزر به دلیل کم شدن خواص و کیفیت غذایی توصیه نمی شود این کار انجام گیرد.
بهترین کیفیت این نوع پیاز را می توانید در تمام نقاط کشور تهیه کنید. در واقع روش های ساده ای وجود دارد که به وسیله آنها می توانید محصول خود را سفارش دهید.
فرم هایی در این وب سایت طراحی شده است که با پرکردن و ارسال آنها با کارشناسان فروش ما که در این زمینه متخصص هستند در ارتباط بوده و راهنمایی های لازم را از آنها دریافت خواهید کرد. محصول خود را سفارش دهید و حتی آنها را به صورت عمده دریافت کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.