پیاز خشک دانه ای عمده


آشپزی حرفه ای باید خیلی سخت باشه یا خیلی زمان ببره نه اینطوری نیست میخوام براتون راجب پیاز خشک طلایی و سفید براتون صحبت بکنم پیاز خشک دانه ای عمده دقیقا قرار کمک بکنه تا یک آشپزی حرفه‌ای انجام شود.

با پیاز خشک دانه ای عمده چکار بکنیم

پیاز خشک دانه ای عمده

ما برای مصارف آشپزی به پیاز احتیاج داریم اصلی ترین حالته که پیاز رو احتیاج داریم بهش پیاز داغ هستش پیاز سرخ شده پیاز خشک دانه ای عمده ببین از اسمش معلومه خشک شده یا اصطلاحا تمام رطوبت آنها گرفته شده و این ماده خام به صورت خشک باقی مانده تمام خواص بو، عطر، طمع، مزه، همه را دارد فقط رطوبت اش را از دست داده است.

 

خوب در این مواقع اتفاق که درمورد پیاز خشک دانه ای

عمده اتفاق می افتد چیه اول خیلی ساده و راحت و سریع

میشه پختش برای پیاز داغ این محصول ترد شکنده و با

دست می توانید خردش کنید و عین پیاز داغ شروع کنید به

سرخ کردنش با این تفاوت بخاطر پیاز خشک دانه ای عمده

که رطوبت ندارد احتمال سوختگی این محصول در حرارت

بالا هست پس حتما با حرارت ملایم که کم شده شروع به

سرخ شدن کنید.

در مورد پیاز خشک دانه ای عمده هر چقدر که زمان لازم دارید که پیاز خام را سرخ بکنید یک سوم آن زمان لازم نیاز هست تا پیاز داغ را از پیاز خشک تهیه نمایید.

پیاز خشک طلایی عمده

کاربرد پیاز خشک دانه ای در تهیه پیاز کاراملی

پیاز خشک دانه ای و کاربرد کاراملی

یک کار دیگر که با پیاز خشک می کنید پیاز کاراملی، این محصول را خیلی جاها کنار گوشت کنار مرغ خوب این جور چیزها خیلی ها استفاده کردن و دوسش دارند.

پیاز کاراملی در اصل کاراملی میشه بخاطر اون شکری که

داخل پیاز قرار دارد پیاز ما الان خشک و تو حرارت پایین تر

و مدت زمان کمتر قرار بپزه خیلی راحت ابتدا یک کاسه آب

جوش بذارید طوری که یعنی جوش اومده داخلش در حد

یک یا دو قاشق چای خوری نمک بریزید حل بکنید.

پیاز خشک را سه دقیقه یا 4 دقیقه داخلش بخیسانید هر

چقدر پیاز که مورد نیازتان هست در ماهی تابه بدون روغن

ریختن پیاز ها رو از آب می‌کشید بیرون با همان رطوبت و

خیسی که دارند داخل ماهی تابه یک سی ثانیه یا یک دقیقه

ای که گذشت و شروع کردن به هم دما شدن با ماهی تابه

شما بهش شکر قهوه ای اضافه می کنید.

پیاز عمده خشک دانه ای

نسبت این شکر با پیاز خیلی مهمه که رعایت بشه برای 150‪

گرم پیاز خشک ما دو قاشق یا یک قاشق نیم شکر قهوه ای

می خواهیم چون شکر کمک میکنه به رنگ کاراملی پیاز، پیاز

کاراملی اونایی که درست می‌کنند میدونن کار زمان بری

هست و کار راحتی نیست، چون نه می‌خواهیم پیاز خشک

بشود ونه خام باشه و به آن رنگ قهوه ای برسیم، با استفاده

از پیاز خشک دانه ای عمده این زمان خیلی کوتاه تر می شود

و نتیجه بهتر میشه نسبت به پیاز خام عمده موجود برای

مصارف خانگی گرفت.

کاربرد پیاز خشک دانه ای در تهیه پیاز کاراملی

پیاز خشک و کاربرد آن در تهیه پیاز سوخاری

یک کار دیگه ای که می شود با پیاز خشک دانه ای عمده

انجام داد که خیلی کار قشنگ و دوست داشتنی در بین

طرفداران خود دارد پیاز سوخاری را اغلب دوست دارید یکی

از ساده ترین فرمول های پیاز سوخاری پیاز خشک را در آب

جوش نمک قرار می دهید بعد از دو یا سه دقیقه ای که ماند

و کمی نرم شد وارد آرد سفید می کنید تخم مرغ را داخل

ظرف آماده کنید و بعد محلول را وارد کرده و داخل آرد

سوخاری می گذارید دوباره داخل ماهی تابه با روغن و

حرارت پایین سرخش می کنید این روش سرخ کردن

سوخاری فوق العاده سریع تر است حتما مصرف کنندگان

امتحان کنید و خواهید دید که چقدر در زمان و کیفیت

محصول تاثیر گذار است.

پیاز خشک و کاربرد آن در تهیه پیاز سوخاری

پیاز خشک کلان را از کجا تهیه کنیم

 

پیاز خشک کلان را از کجا تهیه کنیم

تولید کنندگان و خریداران برای هر کدام از گزینه های خرید و فروش می توانند در خواست خود را ثبت نمایند و بعد از ثبت سفارش محصولات ارگانیک خود را از ما دریافت کنند.

پیاز خشک کلان را از کجا تهیه کنیم

در بعضی مواقع ضروری نیز خریداران دنبال خود پیاز عمده هستند که عاری از رطوبت موجود در محصول را جستجو می کنند همین امر سبب شده که دنبال کنندگان منظور خود را واضح بیان نمی کنند.

 

در مورد انواع محصولات صادراتی پیاز شما می‌توانید به راحتی نوع محصول خود با سایزهای مختلف و بسته بندی با وزن های مختلف در زمانهای گوناگون و بیشتر در زمان تابستان و بقیه فصول از اینجا در خواست کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما